Project: University of Sydney, Regiment Building

Project: University of Sydney, Regiment Building

The Regiment Building is part of The University of Sydney’s plan to deliver world class affordable housing that is 25 per cent below local market rental. It encompasses student accommodation and teaching facilities located on the site of the former Regiment Building.

Satu Bumi’s Large GRC Planter Boxes were used across 4 Rooftop Terraces to create an inviting outdoor area. A combination of the huge 3,200 L x 1,600 W x 1,000 H & very large 2,000 L x 900 W x 800 H planters were installed.

Read More

Project: Woden Experiment, ACT

Project: Woden Experiment, ACT

The ACT-Government-funded #WodenExperiment is a revamp of the Woden Square that includes a stage for community performances, smart benches with phone and laptop charging, flexible table settings next to areas set aside for pop-up food and drink vendors, turf areas with sun loungers and an outdoor table tennis facility.

Satu Bumi was pleased to supply our 1500 D x 900 H Tall U Planters finished in White Concrete.

Read More

Project: Clifton House, Clifton Hill

Project: Clifton House, Clifton Hill

Located in Clifton Hill, this corner apartment block has been designed to reflect the industrial character of the area. The building form provides a highly detailed response to its corner location
and enables high levels of natural light and ventilation.

Custom GRC Planter Boxes by Satu Bumi have been installed throughout the project including in the communal outdoor area, along the Penthouse Apartment Balcony and throughout the ground floor Apartments.

Read More

Project: Northern Sydney Institute of TAFE, NSW

Project: Northern Sydney Institute of TAFE, NSW

The sophisticated courtyard at the St Leonards campus creates a communal learning area and serves as a space for a range of functionalities.

A combination of GRC Planter forms and sizes were used to create a green oasis to lure students along with staff into the courtyard, encouraging outdoor learning, moving away from traditional lecture rooms and enclosed offices.

Read More

Project: Lakehouse, South Melbourne

Project: Lakehouse, South Melbourne

Consisting of 72 apartments across 8 levels, Lakehouse by Pomeroy brings South Melbourne’s abundant natural beauty into the interiors with soft tones and ambient lighting that speaks volumes of earthiness and simplicity. With uninterrupted views stretching across to the bright lights of the Melbourne CBD, Lakehouse absorbs vibrancy to the grace of lakeside living.

Read More

Project: The Harris Vertu Hotel

Project: The Harris Vertu Hotel

The Harris Vertu is a refined hotel concept for an elegant yet simple experience, which embodies the friendly, open and warm nature of Asian hospitality through a modern and understated vibe.

Located in Jakarta, the Harris Vertu Hotel celebrates the Joy of Life by emulating the Belle Époque or Golden Era within the hotel's facilities, rooms and services. 

The Harris Vertu Hotel commissioned Satu Bumi to assist with selection and installation of GRC pots, planters, urns and water features to enhance their foyers and restaurants.

Read More